Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Xiang

Telefoonnummer : +86-18658318635

WhatsApp : +13968584834

Free call
Share Group Limited

Producten voor Filtratie, Scheiding, het Ziften & Druk

 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
 • Share Group Limited
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Handelsmaatschappij
Merken: Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1 million-2million Opgericht Jaar: 1983
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Inleiding:

SHARE GROUP LIMITED (hierna plotseling voor AANDEEL) is een ondernemingsopstelling in 1983, toen producerend en leverend filterstoffen. Na meer dan 30 jaar van snelle ontwikkeling, heeft het AANDEEL met succes ontwikkeld en in een groot groepsbedrijf dat drie productie-eenheden bezit geëvolueerd, producerend Filterkleren, die Netwerk drukken en Plastic Filterdelen afzonderlijk, echter, Verkoop, worden de na-Dienst en het Rekenschap geven gehandhaafd en onder de naam van AANDEEL in werking gesteld.

Welk AANDEEL aanbiedt:

 • Industriële Filterstructuren: De Doek van de polyesterfilter, de Doek van de Polyamidefilter, de Doek van de Polypropyleenfilter, Airslide-Stoffen, het Netwerk van de Polyesterfilter, het Netwerk van de Polypropyleenfilter, Nylon Filternetwerk, het Netwerk van de Roestvrij staalfilter, Stofinzameling en Vloeibare Filtratie Vilten en diverse soorten Standaard en Aangepaste Vloeibare Filterzakken, de Filterzakken van de Stofcollector die van Filternetwerk, Filterdoek en Filtervilt worden gemaakt.
 • Het Netwerk van de zijdedruk: Mono-filament het Netwerk van de Polyesterdruk, Multifilament Netwerk van de Polyesterdruk, Nylon Druknetwerk, het Netwerk van de Roestvrij staaldruk
 • Gevormde Filters: Tussenvoegsel/over--Gevormde Plastic Filters, rubber-Gevormde Filters

polyester printing mesh

Waar toegepaste AANDEELproducten:

 • Industriële Filtratie: Automobiel, Chemische Verwerking, Tafelolie/Voedselverwerking, Ethylalcohol, Mijnbouwverrichting, Municial-Waterleidingsbedrijven, Olie en Gas, Elektrische centrales, Pulp en Papierfabrieken, de Systemen van de Voertuigwas.
 • Zijdedruk: Elektronisch (Gedrukte Kringen, Membraan Swtiches en Wijzerplaten, Touchscreen en Vertoningen), Glas, Grafiek, Plastieken en Verpakking, Textiel, Ceramische en Tegelsindustrie, Zonne.

China Share Group Limited Bedrijfsprofiel 1

Hoe te om AANDEEL te contacteren:

 1. Telefonisch: +86 (Landnummer) - 576-8950 8685
 2. Per Fax: +86 (Landnummer) - 576-8543 2410
 3. Per E-mail: sales@sharefilters.com of eric@sharefilters.com
 4. Door Online Onderzoek Voor te leggen: Verzend Onderzoek
 5. Door Chatbericht (de snelste en geschiktste middelen):
  Skype: sharefilters
 6. Door Eenvoudig Contactpersoonformulier: Eenvoudig voorleggend uw algemene onderzoeken of vragen door het contactpersoonformulier van linkersidebar voor te leggen, zullen wij terug aan u komen zodra wij kunnen.

Klantenservices:

Het AANDEEL gelooft altijd dat het verkopen van producten niet het eind van het verkoopproces is, omvat de succesvolle verkoop vlotte pre-sale mededeling, levering van kwaliteitsproducten en uitstekende naverkoopklantenservice; Door de collectieve pholosophy „Kwaliteit aan te hangen is het vlees van collectief, terwijl de Klant Satisfcation het bloedis; Door met AANDEEL te werken, zult u meer dan enkel de kwaliteitsproducten aan concurrerende prijs krijgen, zult u de beste klantenservice krijgen.

Als u om het even welke klantenservice wenst, gelieve AANDEEL door of manier maakte te contacteren hierboven van een lijst of eenvoudig aan schrijft ons: service@sharefilters.com

Geschiedenis

Opgericht in het jaar van 1983, het AANDEEL van een kleine worshop met één twee oude weefgetouwen begon om zeer eenvoudig polyamidenetwerk te weven; Na de snelle ontwikkeling van meer dan 30 jaar, heeft het AANDEEL vele verschillende het weven technologieën, filtertechnologie geïntroduceerd. evenals geavanceerde infrastructuur voor filtratie en druk en evolueer met succes van een kleine molen aan uitvoerig fabriek het weven netwerk, het vervaardigen van netwerkdelen en het inspuiten van plastic filters voor stofinzameling, vloeibare filtratie, het ziften evenals serigrafiedruk.

Dienst

China Share Group Limited Bedrijfsprofiel 0    China Share Group Limited Bedrijfsprofiel 1

China Share Group Limited Bedrijfsprofiel 2    China Share Group Limited Bedrijfsprofiel 3

Wij zijn een professionele fabrikant en een verdeler van diverse soorten delen van de filter materiële en vervaardigde filter, gevormde plastic filters voor het vloeibare filtratie, scheiding, ziften en druk; Ons verkoopteam heeft meer dan 10 jaar van ervaring in het dienen van cliënten met hun behoeften aan druk en filtratie.

Ons Team

Het AANDEEL is pround van het hebben van een groep ervaren en specifieke werknemers die en hard voor hetzelfde doel samenwerken-het dienen van onze cliënten met beste producten; Ons technisch personeel heeft productieachtergrond terug naar jaren '90 en het jonge en enthousiaste verkoopteam baant weg voor onze verkoopmarkten en ondertussen, verstrekkend de dienst van goederen pre-orden en de na-dienst.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@sharefilters.com
+13968584834
18658318635
sharefilter